СЕ ПОСТАВУВААТ ИВИЧНИЦИ НА ПАТЕКАТА ОД МОСТОТ ДО ПАРК

Градежните активносите за изградба на рекреативната пешачката патека која се гради од мостот до хотел Парк се одвиваат непречено. Денес, градежната оператива на ЈП „Градски гробишта“, започна со поставување на парковски ивичници во должина од 420 метри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *