ЈП “Градски Гробишта” започна со санација на споменикот на А. Ден Долард

По налог на локалната самоуправа екипа на ЈП “Градски Гробишта” Охрид започна со работни активности за санација на споменикот на А. Ден Долард кај холандскиот парк.
Ова претпријатие  денес ги продолжува активностите за изградбата на спортското  игралиште за одбојка на песок во населба Воска кои започнаа вчера. 

 

den dolard 1

Den dolard 2 den dolard 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *