СЕ УРЕДУВААТ ГРАДСКИТЕ ГРОБИШТА

Во пресрет на Велигденските празници, Јавното претпријатие „Градски гробишта“, работи интензивно на партерно и хортикултурно уредување на просторот низ градските гробишта. Старите и оштетени ивичници, се санираат и заменуваат со нови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *