Плинска боца експлодира во Охрид (ФОТО)

Околу 16:20 часот во улица Бистрица населба Воска Експлодира плинска боца . На местото на настанот веднаш пристигнаја против пожарните служби , брза помош и полиција .

11106425_814767038576541_1146777183_n 11103990_814767071909871_693557013_n 11074871_814767008576544_154728608_n 11022949_814766975243214_49287572_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *