УТРЕ ВО 13:30 СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТИТЕ ЗА КУРСЕВИТЕ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И ИНФОРМАТИКА

Во рамки на одбележувањето на 106 годишнината од смртта на охридскиот преродбеник Кузман Шапкарев, во НУ „Григор Прличев“, утре, градоначалникот Никола Бакрачески на пригодна свеченост ќе ги додели сертификатите за посетените курсеви по англиски јазик, германски јазик и информатика од ОЈУ „Кузман Шапкарев“.

Почетокот на манифестацијата е во 13:30 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *