Пајак Службата со полни раце работа – Пазете каде паркирате !!!

Сообраќајната полиција во координација со ЈП Охридски Комуналец ги отстрануваат непрописно паркираните автомобили во центарот на градот. Ваква акција имаше денес наспроти Охридска банка. Оние кои сакаат да заштедат паркинг ќе треба многу повеќе да платат за да си го земат автомобилот.

Pajak 1111

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *