ЈП „НИСКОГРАДБА“ СО АКТИВНОСТИ КАЈ МУЗИЧКОТО УЧИЛИШТЕ

Екипи на ЈП „Нискоградба“ задолжени за одржување на канализација и канализациони системи, денес врши чистење и профилактика на цевките за одведување на отпадни води на ул. Богомилска. Градежната оператива на јавното претпријатие работи на поплочување на тротоар на ул. „Никола Карев“ кај Музичкото училиште и работи на пуштање на нова линија за одведување на отпадни и атмосферски води на новата пешачка патека.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *