СЕ САНИРА ПОТПОРЕН ЅИД ВО КАНЕО

Јавното претпријатие „Градски гробишта“ започна со санација на оштетениот потпорен ѕид од патеката која од  населбата „Канео“ води кон истоимената плажа. Ѕидот целосно ќе биде саниран до крајот на оваа работна недела.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *