ВЕЧЕРВА СОБИР НА ГРАЃАНИ ОД УЗ “15 КОРПУС“

 Се известуваат граѓаните жители на Урбаната  заедница 15 – “15 Корпус“ дека денес  05.03.2015 година( Четврток) со почеток во 19,00 часот ќе се одржи Собир на граѓани, жители на Урбаната заедница 15 “15 Корпус“ за избор на членови на Совет на Урбана заедница.

Собирот на граѓани е свикан од страна на Градоначалникот и објавен на ден 16.02.2015 година.

Собирот ќе се одржи во просториите на општина Охрид сала 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *