Ученичката заедница при „Свети Кирил и Методиј“ донира Хуманитарна помош на семејството Рамадан

Ученичката заедница при Средно Општинско Стручно Училиште „Свети Кирил и Методиј“ донира Хуманитарна помош на семејството Рамадан кои останаа без покрив над глава .

Во акцијата учествуваа учениците и наставниците на средното училиштето „Свети Кирил и Методиј“ ‘ кои донираа средства за лична хигиена и дезинфекција , вода , храна , облека и парични средства .

Голема Благодарност упатува семејството Рамадан до учениците и наставниците на „Свети Кирил и Методиј“ и сите хумани граѓани кои до сега зедоа учество во хуманитарната акција .
жиро сметка : 200001869045074.

 

donacia 3

Donacia 2

 

725e00821607bd321b1e4ed984c9c7cfab79c0201b2794afbaa46528e8ff32b8

Leave a Reply

Your email address will not be published.