Катастрофата го обедини регионот

Незапамтените поплави кои деновиве го зафатија Балканот, ги обединија народите од регионот.  На манифестацијата „Граѓевинијада“ што се одржува во Будва, Црна Гора, учесниците, студенти од земјите на поранешна Југославија заеднички ги истакнаа националните знамиња во знак на поддршка на погодените подрачја од катастрофалните поплави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *