Дупка за кршење нога

На улицата Гоце Делчев, на тротоарот пред поранешната Градска Аптека зјае една огромна дупка.
Дупката е длабока еден метар, и е вистинска опасност за пешаците. Ако некој не ја види дупката сигурно ќе искрши нога или ќе му се забоде некоја од шипките и ќе заврши во болница.
Граѓаните апелираат до надележните што побрзо да се реши овој проблем .

dupka tr 2

dupka tr 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *