СЕ РАСЧИСТУВА ПТОСТОРОТ КАДЕ ЌЕ СЕ ГРАДИ МОДЕРНА ПЕШАЧКА ПАТЕКА

Екипи на ЈП “Охридски комуналец“ денеска работат на сечење на  гранки и дрвја на просторот каде треба да се изгради пешачката патека  после каналот “Студенчишта“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *