Видео+Фото : Надвиснат Електричен Столб за улично Осветлување опасност по животот на Охриѓани

Веќе 10-тина дена столбот  кој се наоѓа на раскрсницата помеѓу Булевар Туристичка и улицата „Абас Емин“ е пред паѓање. Столбот се потпира во  железната ограда и истиот претставува опасност за граѓаните кои  поминуваат .

 

 

 

 

stolb 2 org STOLB 3 oRG

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *