ЈП Градски Пазар Охрид издава под закуп тезги за продажба

СООПШТЕНИЕ

По повод празникот 8-ми Март, ЈП Градски Пазар Охрид, издава под закуп тезги за продажба на украси и цвеќе на плоштадот Крушевска Република (кај Стариот чинар).

Дополнителни информации можат да се добијат во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид на Бул. Туристичка бр.79 или на тел 046-266-600

Лицата заинтересирани за изнајмување на тезгите да се пријават во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид.

8_mart_2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *