Продолжува санација на ударните дупки на улицата „Абас Емин“

Санацијата на ударните дупките на коловозите, кои настанаа како резултат на неодамнешните временски неприлики, продолжува и во наредниов период. Санација, денес се врши на оштетениот коловоз на улицата „Абас Емин“ и на дел од коловозот на ул. „Даме Груев“ . Санирањто го изведува градежната оператива на Јавното претпријатие „Нискоградба“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *