СЕ РАБОТИ НА САНАЦИЈА НА ПОТПОРНИОТ ЅИД КАЈ ЦРКВАТА “СВ. БОГОРОДИЦА-ПАНДОНОС“

Екипа  на ЈП “Градски гробишта“  денес  работи на санација на потпорниот  ѕид кај црквата “Св. Богородица- Пандонос“ кој имаше оштетувања по обилните врнежи од снег и дожд  што го зафатија охридскиот регион.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *