ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА УЛИЦИТЕ “БОГОМИЛСКА“ И “ПЕТАР ПОП –АРСОВ“

Од МЈП “Проаква“ РЕ  “Водовод“ – Охрид, информираат дека  поради дефект на водоводната линија и промена на шиберите , денеска во период од 9 до 12 часот  ќе има прекин во водоснабдувањето на улиците “Богомилска“ и “Петар Поп –Арсов“ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *