СЕ СРЕДУВААТ ГРАДСКИТЕ ГРОБИШТА

 Во пресрет на празникот  Задушница, екипи на ЈП “Градски гробишта“ вчера и денеска интензивно работат на средување на градските гробишта . Притоа, екипите “Паркови и зеленило” работат на  чистење, метење и средување на целокупниот простор низ  гробишта, додека пак градежната оператива на претпријатието  работи комплетно на санација на сите настанати штети од временските непогоди во изминатиот период.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *