Фото : ЈП “Нискоградба„ со активности на Булевар Туристичка

 

 

 

 

Јавното претпријатие „Нискоградба Охрид“ работи на санација на ударни дупки на Булевар Туристичка .

Niskogradba 4

Niskogradba 3 Niskogradba 2 Niskogradba 1 Niskogradba 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *